Clinics-Trainingen

Hardloopgroep Abcoude gaat specifieke marathon trainingen organiseren voor lopers die zich in een groep willen voorbereiden op de zondagochtenden waarbij toegewerkt naar het kunnen uitlopen van de marathon.

Tevens zijn er de gewone trainingen waarbij beginnende lopers leren 5 of 10 km te lopen. Deze 10 wekelijkse clinics bestaan uit warming-up -techniektraining-kerntraining en cooling down. De kosten bedragen per 10 weken 49,75.

Iedereen kan en mag meelopen als onderdeel van ons trainingsprogramma opgemaakt door ervaren marathontrainers of  enkele keren als onderdeel van de marathontrainingslopen waarbij we steeds stukken van het parcours gaan lopen.
Trainingen kunnen ook als voorbereiding zijn voor de halve marathon of een lange afstandswedstrijd eerder in het seizoen.
Lopers worden begeleid door fietsers en (of) trainers.

Principe is dat er wordt getraind op uitlopen van de marathon dus samen uit samen thuis.
Je kunt je alvast opgeven als je mee wilt lopen op de zondag-ochtenden of alle trainingen ( dinsdag-avond) wilt volgen.
Vanaf 12 maart 2017 gaan we starten met de trainingen op de zondagmorgen voor lopers van hardloopgroep Abcoude.

Op de dinsdagavonden zijn er de interval en snelheidstrainingen vanaf eind maart dezelfde locatie als de zondagstrainingen aanvang 19.30 uur.

Op de zondagochtenden vanaf 10.00 -locatie industrieterrein t/o de ingang van voetbal en hockeyvelden in Abcoude bij NS station.
De eerste maand zullen we iedere zondag circa 20 km gaan lopen en iedere maand iets verder in duurlopen en wisselduurlopen.
Iedereen kan en mag meedoen ook leden van verenigingen want door trainen in en met een groep verbeter je je zelf.
Iedere laatste zondag van iedere maand zijn er marathon-trainingslopen met drankpost waaraan voor 5 euro door iedereen mag meetrainen.

Wil je ook de andere trainingen van hardloop-groep Abcoude meedoen  bijvoorbeeld trainen voor de 10 km dan bedragen de kosten 49,75 voor 10 trainingen 2 maal in de week-zondagochtend  en dinsdagavond.

aanmelding trainingen

Share by: